Privacy statement

Privacy policy en disclaimer van Verhofstede

Deze rubriek beschrijft de gedragslijn van Verhofstede wanneer zij persoonsgegevens verwerkt. Zij past deze handelwijze zowel toe op geïnformatiseerde als manuele gegevensverwerkingen.

Verwerking van de persoonsgegevens van bezoekers en gebruikers

De zetel van Verhofstede bevindt zich in de Veldstraat 365 te 9140 Temse Velle.

Verhofstede maakt enkel gebruik van cookies met een laag risico voor de betrokken netgebruiker waarvoor volgens de Wet elektronische communicatie van 13 juni 2005 (WEC) geen toestemming van de netgebruiker vereist is . Meer gedetailleerde informatie over het soort cookies vindt u hieronder.

Persoonsgegevens die de gebruiker mededeelt bij de het invullen van het contactformulier verwerkt Verhofstede slechts om aan de vraag van de gebruiker te kunnen voldoen. Persoonsgegevens worden enkel doorgegeven aan het personeel dat de verzoeken behandelt.

Als de gebruiker bepaalde, onontbeerlijke gegevens weigert mee te delen, dan kan het gebeuren dat Verhofstede het verzoek niet kan afhandelen.

Elke persoon wiens gegevens worden verwerkt, kan zijn persoonlijke gegevens inkijken, ze laten verbeteren of, indien hij daar goede redenen voor heeft, ze laten verwijderen. Hij stuurt hiertoe een mail met zijn naam en e-mailadres naar: info(at)houtidee.be.

Gebruik van cookies

Zoals vereist door artikel 129, 1° van de Wet elektronische communicatie van 13 juni 2005 wil Verhofstede de bezoekers van haar websites informeren over het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van de computer van websitebezoekers worden gezet. Ze bevatten informatie zoals bijvoorbeeld de taalvoorkeur van de surfer , zodat hij die informatie niet opnieuw moet ingeven bij een volgend bezoek aan dezelfde website. Sommige cookies zorgen ervoor dat een website grafisch netjes verschijnt, andere dat een websiteapplicatie correct werkt. Als u niet wilt dat een website cookies op uw computer plaatst, kunt u uw browser zo instellen.

Hoe zet u cookies uit?

Op de website van onze gegevensverwerker Matica lees je hoe je cookies kan verwijderen of blokkeren.

Hou er wanneer u cookies uitschakelt wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen misschien niet mooi zullen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zult kunnen gebruiken. Hieronder vindt u een gedetailleerde lijst van alle soorten cookies die Verhofstede op haar website gebruikt.

Cookienaam Type Functie Bewaartermijn
NID Analytisch Deze cookie bekijkt welke taal je gebruikt en welke voorkeuren je hebt opgegeven zoals taal, aanal zoekresultaten je wil zien, … 4 maanden
_hjIncludedInSample Analytisch Deze cookie bepaalt of je opgenomen wordt in de hotjar tracking of niet Einde sessie
_ga
_gid
Analytisch Google gebruikt de _ga cookie om de website beheerder een beeld te geven over de bezoekersstromen via de dienst Google Analytics. 2 jaar
SSID
SID
SAPISID
APISID
SSID
HSID
NID
1P_JAR
CONSENT
Functioneel Deze cookies worden gebruikt voor onder andere Google maps, bekijken van filmpjes, … Einde sessie
PHPSESSID Functioneel Deze cookie wordt gebruikt wanneer je het formulier invult Einde sessie
OTZ Third party cookie Deze cookie wordt door Google geplaatst 17dagen

 

Links naar andere sites

Deze website bevat links naar sites. Verhofstede kan niet garanderen dat deze websites een privacybeleid naleven overeenkomstig de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. We raden gebruikers dus aan dit zelf na te gaan door de privacyclausules te raadplegen die op iedere website moeten voorkomen.

Cookiebeleid

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die bij het bezoeken van websites op je computer kunnen worden bewaard. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen, zoals bijvoorbeeld je taalvoorkeur voor een website. Wanneer je de website later opnieuw bezoekt, wordt deze cookie opnieuw verstuurd naar de website. Op die manier herkent de website jouw browser en kan bijvoorbeeld je taalvoorkeur worden onthouden.

Cookies hebben meestal ook een vervaltermijn. Sommige cookies worden bijvoorbeeld automatisch verwijderd wanneer je je browser afsluit (de zogenaamde session cookie), terwijl andere langere tijd op je computer blijven staan, soms zelfs tot je ze handmatig verwijdert (de zogenaamde persistent cookie).

Waarom gebruiken we cookies?

Verhofstede, de beheerder van deze website, gebruikt op Verhofstede.be cookies voor analytische doeleinden.

Verhofstede gebruikt de analysetool Google Analytics. Dit is een analyse tool die cookies plaatst en we gebruiken om websitebezoeken (trafiek) te meten. Zo weten we onder meer hoeveel keer een bepaalde pagina wordt gelezen. Deze informatie gebruiken we enkel om de inhoud van onze website te verbeteren of als insteek voor een nieuwe campagne rond een bepaald onderwerp waar veel interesse voor is.

Via hotjar kunnen we de kwaliteit van een pagina meten via heatmaps en anonieme opnames.

Deze analysetools zijn niet op onze eigen servers geïnstalleerd. Het gaat hier dus om third party cookies. Dit wil zeggen dat wij de geen controle hebben over de informatie die verzameld wordt via deze cookies. Er worden gegevens naar een derde partij gestuurd (Google & Hotjar). Bijgevolg kunnen we niet garanderen dat deze informatie niet voor andere doeleinden zal gebruikt worden. Voor het gebruik van deze third party cookies voor analysedoeleinden wordt voorafgaandelijk jouw toestemming gevraagd. Je kan dus weigeren dat deze cookies op jouw toestel worden geplaatst.

Welke cookies worden gebruikt op www.Verhofstede.be?

Hieronder vind je een lijst van de cookies die wij gebruiken, en waarvoor ze dienen.

Cookienaam Type Functie Bewaartermijn
NID Analytisch Deze cookie bekijkt welke taal je gebruikt en welke voorkeuren je hebt opgegeven zoals taal, aanal zoekresultaten je wil zien, … 4 maanden
_hjIncludedInSample Analytisch Deze cookie bepaalt of je opgenomen wordt in de hotjar tracking of niet Einde sessie
_ga
_gid
Analytisch Google gebruikt de _ga cookie om de website beheerder een beeld te geven over de bezoekersstromen via de dienst Google Analytics. 2 jaar
SSID
SID
SAPISID
APISID
SSID
HSID
NID
1P_JAR
CONSENT
Functioneel Deze cookies worden gebruikt voor onder andere Google maps, bekijken van filmpjes, … Einde sessie
PHPSESSID Functioneel Deze cookie wordt gebruikt wanneer je het formulier invult Einde sessie
OTZ Third party cookie Deze cookie wordt door Google geplaatst 17dagen

Hoe zie ik welke cookies op mijn toestel geplaatst zijn en hoe verwijder ik deze?

Als je wil weten welke cookies op jouw toestel zijn geplaatst of als je deze ook wenst te verwijderen, dan kan je hiervoor een instelling in je browser gebruiken.

Op de website van onze gegevensverwerker Matica lees je hoe je cookies kan verwijderen of blokkeren.

© HOUT-IDEE VERHOFSTEDE - 2019 - lay-out en ontwikkeling: kaplus.be - privacyverklaring en cookiebeleid